CITYTRIP & SOAP STORIES

AMSTERDAM! Het is er lekker druk en er is veel leuks te doen. Vooral het shoppen in Amsterdam vind ik het allerleukst!

Na een aantal winkels in en uit te zijn gelopen, ben ik een superleuke winkel tegen gekomen: ‘Soap Stories’. Zij hebben verschillende zeepjes en verzorgingsproducten waar geen ‘synthetische’ of ‘chemicaliën’ in verwerkt zijn. Het zijn handgemaakte en organische producten. Ik kreeg het gevoel dat ik hier niet meer weg wilde, het ruikt er zo lekker!

Na een tijdje te hebben gesnuffeld in de shop, heb ik wat leuks gescoord bij ‘Soap Stories’. Het is een product dat al een tijdje bestaat, verschillende beautymerken hebben het in hun assortiment. Misschien ken jij het nog niet, dus kijk mee…  Dit is de ‘Natural Shine Nail Buffer’. Het geeft je nagels hoogglans in no -time! Hieronder plaats ik de stappen die je kunt volgen om mooie glanzende nagels te krijgen.

  • Stap 1: Je nagels ‘smooth’ maken > glad maken
  • Stap 2: Je nagels ‘buffen’ > polijsten
  • Stap 3: Je nagels ‘shinen’ > laten glazen

Op de foto hieronder zie je het eindresultaat. De foto links is before de foto rechts is after.

 

Als je na een lange tijd de ‘nail buffer’ hebt gebruikt, gaat dit natuurlijk verslijten, maar gelukkig krijg je bij je aankoop gratis nieuwe deeltjes mee die je er gemakkelijk op kunt zetten, nadat je de oude verwijderd hebt. Naast dat heb je ook nog eens levensgarantie.

Verder heb ik erg genoten van de heerlijke zoete hapjes die je op bijna elke hoek kunt vinden in de stad van Amsterdam. En ik heb een superleuke ketting bij m’n collectie toegevoegd. 🙂 Amsterdam was zeer geslaagd!

Gebruik jij ook de buffer en wat zijn je ervaringen hiermee?

Laat een berichtje achter.

rdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s