THE APPLE OF MY EYE

Wat is mama zijn toch geweldig! Ammar Ismaïl is my biggest blessing. Het runnen van een gezin naast al je andere bezigheden is natuurlijk super uitdagend. Je kunt geen cursus ‘moeder zijn’ volgen, dus moeder natuur gaat een grote rol spelen. Er wordt gezegd dat, wanneer je een baby hebt het allemaal wel vanzelf gaat. Het is geen fabeltje! Het gaat inderdaad allemaal vanzelf.

Het lijkt alsof wanneer je een baby hebt, je alleen maar baby’s ziet of verhalen over baby’s hoort. Helaas heb ik deze periode te vaak gelezen dat moeders hun eigen baby’s mishandelen, dumpen en of vermoorden. Dit is een ernstige zaak! Nu met mijn eigen kleine binkie krijg ik er alleen maar meer kippenvel van. Baby’s zijn onschuldig… bijna te klein om vast te houden, maar te groot voor woorden.

ammar.jpg

Heb je een kind of kinderen waardeer ze, houd van ze en geef ze alle aandacht die ze maar nodig hebben. Onze kindjes zijn de toekomst!

Make a better place by starting with yourself!

rdf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s