A LOOK BACK TO 2015

Vandaag  is het de laatste dag van 2015!! In deze blog kijk ik terug op een aantal persoonlijke gebeurtenissen in 2015. Hieronder heb ik een collage gemaakt met 4 gebeurtenissen van vreugde en verdriet.

Mijn jaar begon geweldig! Ik ben op 2 januari 2015 met mijn beste vriend getrouwd. (Zie foto: links boven)

Dit jaar kwam de ooievaar ook bij mij langs! In februari heb ik een zwangerschapstest gedaan.. uhm correctie 3, omdat ik het niet kon geloven! Na een controle bij de huisarts, werd dit bevestigd. “Hoeraaa u bent zwanger!” zei ze. Ik was uitgerekend op 2 oktober, maar mijn kleine boefje besloot om 24 september 2015 al de wereld te begroeten. (Zie foto: rechts boven)

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn.. helaas! Twee weekjes voordat ik moest bevallen, is mijn opa overleden. Mijn opa was een unieke man. Zijn humor was geweldig! Ik ken niemand die het gevoel voor humor heeft, zoals mijn opa die had. Inna Lillahi wa Illahi Radji3oen. (Zie foto: links onder. Ik plaats liever geen foto van zo’n gebeurtenis, vandaar de ‘black heart’ emoji die in 2015 ontworpen was.

Eind dit jaar ben ik verhuist met m’n gezinnetje naar the place where they create history! DELFT. Ik moet zeggen dat het een groot verschil is vergeleken met Den Haag, mijn oude woonstad. Het is hier een STUK rustiger, maar dat vind ik opzicht niet zo erg.

black

Hoe was jouw 2015 in een aantal woorden? Plaats een reactie!

rdf

10 gedachtes over “A LOOK BACK TO 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s