ANNIVERSARY!!!

❤ ❤ ❤

IMG_0276

Een gelukkig huwelijk is een zaak van geven en nemen. Heel cliché, I know! But that’s what it is. They say ‘friends become strangers’ en dit is precies wat we hebben meegemaakt. Hoe moest ik op mijn 14de leeftijd weten dat hij mijn man zou worden, dat hij de papa van mijn baby zou zijn? Na een korte tijd van vriendschap verloren we elkaar uit het oog en er was echter geen contact. Na zoveel jaren kwamen we elkaar weer tegen!

Om een lang verhaal kort te maken zijn we na de ontmoeting weer in contact gekomen.. na een korte tijd wisten we het beiden zeker! We willen trouwen en wel meteen. We stapten naar onze ouders en die dachten dat we gek waren. WAT… TROUWEN?! LOL!

What Allah wants will happen. So we got married on 02/01/15. Jeetje wat is de tijd snel gevlogen. Dit jaar heb ik vele mooie momenten mogen beleven, maar een van de mooiste momenten is toen bleek dat ik na 1 maand getrouwd te zijn, in verwachting was. Totaal niet gepland, maar meer dan welkom! Mijn prinsje Ammar Ismaïl ❤

I Just adore my HUSBAND and my PRINCE.

rdf

4 gedachtes over “ANNIVERSARY!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s