HEALTHY HAIR WITH ACV RINSE

ACV staat voor Apple cider vinegar, dat is appelazijn vertaald naar het Nederlands. Appelazijn kan voor veel dingen gebruikt worden: om af te vallen, helpt tegen kalknagels, je kunt ermee koken, je kunt het opdrinken, helpt tegen acne, voorkomt roos,IMG_3504
verzacht keelpijn en ga zo maar verder. Kortom een wondermiddel! Dit keer heb ik appelazijn gebruikt voor mijn haren als een natuurlijk haar product.

Wat doet het met je haar?

Appelazijn zorgt ervoor dat je alle stylingsproducten verwijderd uit je haar en dat je glanzend, gezond en mooi haar krijgt. Het wassen met shampoo ruikt natuurlijk super lekker, maar hierdoor bouw je eigenlijk de siliconen en andere schadelijke stoffen steeds meer op in het haar. Vandaar dat het goed is om eens in de tijd je haren een ‘ACV Rinse’ te geven.

 

 

Mijn ervaringen…

Sinds ik een aantal artikelen had gelezen over dit natuurlijk product en waar het allemaal goed voor was, ben ik het meteen gaan gebruiken. De eerste keer dat ik het ging gebruiken dacht ik bij mezelf wat doe ik mezelf aan… het stonk vreselijk! Maar hey, je weet wat ze zeggen hé… alles went:). Ik ben er zo aan gewend dat ik er niet meer zonder kan. Maandelijks spoel ik mijn haren met azijn en laat ik het een uurtje intrekken voor meer effect.

Bekijk hier een ‘How To’ filmpje

Appelazijn van de Tuinen

AH Biologisch applecider azijn

Ga jij het ook proberen? Plaats je reactie.

rdf

5 gedachtes over “HEALTHY HAIR WITH ACV RINSE

  1. margiemoves zegt:

    Hoi, ik heb het gister geprobeerd, om mijn haar te wassen met appelcider azijn. Ik had het toch al in huis. Het werkte prima. Ik heb krullend haar. Eerst mijn haar met de azijn gewassen en daarna met de shampoo die ik normaal gebruik. Mijn haar voelt super schoon. Dus, bedankt voor het delen😉👍🏽

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s