KIKO MILANO ROUGE À LÈVRES

In deze blog lees je mijn review over de lippenstift van het merk ‘KIKO MILANO’. Nadat de lipkit van ‘Kylie Jenner’ binnen no time uitverkocht was, ben ik bij andere beautymerken gaan rondneuzen of ze iets idem hadden als de lipkit van ‘Kylie Jenner’. En dan voornamelijk naar de roze/nude, matte kleur. Ik ben een kijkje gaan nemen in de beuty store ‘KIKO MILANO’. Het is een Italiaanse merk met verschillende soorten make-up producten.

image2

De kleur waar ik meteen verliefd op ben geworden, is de ‘104 Gossamer Emotion’ het is een creamy lippenstift. Als je 1 keer over je lippen gaat met de lippenstift krijg je het resultaat van de bovenste foto. De onderste foto is het resultaat als je 2 keer over je lippen gaat met de lippenstift. Je ziet toch wel echt verschil. Dit vind ik zelf heel fijn, omdat je zo zelf met de tinten kan spelen. Ik heb voor deze kleur gekozen, omdat het een natuurlijk kleurtje is. Je kunt het dagelijks dragen zowel overdag als ’s avonds.

Mijn ervaring is dus zeer positief! 🙂

image1

rdf

8 gedachtes over “KIKO MILANO ROUGE À LÈVRES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s