WHITENING STRIPS

IMG_0695.PNG

Van mijn nichtje heb ik de ‘Advanced Teeth Whitening Strips’ gekregen, om het uit te proberen. Het is de bedoeling dat je de strips op je tanden plakt en door de gel dat op de strips zit, wittere tanden krijgt. Je krijgt twee strips per zakje. Één voor boven en één voor de onderkant. Volgens de voorschriften kun je afhankelijk van hoe wit of geel je tanden zijn, rekenen op 4 á 5 tinten wittere tanden. Dat is dus te gek! Maar nu even kijken of het wel werkt.

 

 

Om te beginnen maak je het zakje open en verwijder je de strips van het plastic. Vervolgens plak je de strips op je tanden en wacht je gedurende 30 minuten voor optimaal resultaat. Ik moet zeggen dat ik het maar 20 minuten heb volgehouden, omdat ik het niet zo fijn vind om met dat plakkerig spul in m’n mond te zitten.

 

Mijn bevinding:

Ik vind dat mijn tanden nu wat zachter aanvoelt. Het product is makkelijk om te gebruiken en dat is erg fijn. Ondanks ik het niet 30 minuten heb laten zitten, vind ik toch dat er een klein beetje verschil te zien is. Om wittere tanden te krijgen, dient het proces enkele dagen herhaald te worden. Zie hieronder het resultaat! (Sorry voor me gekke lach, maar op deze manier kan je veel tandjes zien). Links is before en rechts is after.

 

Let op! Dit product kan niet door iedereen gebruikt worden. Als je bijvoorbeeld in verwachting bent, zou je toch echt even moeten wachten, voordat je dit product wilt gebruiken. Zo zijn er nog een aantal waarschuwingen. Ga eerst even na of je het wel kan gebruiken.

Zie jij enig verschil? Plaats een reactie.

rdf

 

6 gedachtes over “WHITENING STRIPS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s