LIEBSTER AWARD

Hii sweet people!

Ook ik ben genomineerd voor de ‘Liebster Award’. Wat supergaaf is! Hiervoor wil ik MixedColor bedanken voor de nominatie! Om heel eerlijk te zijn, heb ik nog nooit eerder van de ‘Liebster Award’ gehoord. Sinds gisteren is dat verandeLiebster.pngrd! Ik ben super enthousiast en blij om hieraan mee te doen. De ‘Liebster Award’ is een award dat voor beginnende bloggers bedoeld is, om de blogger beter te leren kennen.

De vragen die ik gekregen heb zal ik hieronder op een rijtje opsommen met mijn antwoorden daarbij.

De vragen:
1. Wonen in New York of Londen? Hmm… ik houd van Londen, maar ik denk dat ik toch ervoor kies om in NYC te wonen. Ook al ben ik nog nooit in New York geweest, zie ik mezelf daar wel wonen.
2. Noem 3 dingen die op je bucket list staan De drie dingen die op mijn bucket list staan zijn: 1. allerlei activiteiten en vakanties met mijn lieve zoontje en man. 2. a trip to Turkey 3. mijn hobby uitbreiden en meer aandacht daarin steken: (scrapbooking).
3. Wat zou je in 2016 echt willen bereiken Mijn propedeuse! Ik kan niet wachten om mijn laatste 3 punten binnen te hebben!
4. Bij tijdgebrek in de ochtend wat moet dan echt gebeuren, je haar of je make-up? Mijn haar! Ik gebruik weinig make-up en vooral als ik naar school ga.
5. Een volle week leuke ongezonde recepten of gezonde recepten? Doe mij maar gezond! Ik eet al ongezond genoeg hihih.
6. Een bos met krullen of liever stijl haar Van nature heb ik een bos krullen. Dus ik draag liever mijn bos krullen, omdat het stijlen van mijn haar ontzettend veel tijd in beslag neemt.
7. Wat is een eigenschap die je hebt, waar je echt trots op bent? Kindness.
8. Je favoriete haarkleur, dat je zelf zou willen hebben? Mijn haarkleur is heel donker. Momenteel heb ik donkerrood haar met een uitgroei van 3 cm! Dus daar ga ik snel wat aan doen. Ik denk weer naar mijn natuurlijke haarkleur, maar mijn favoriete haarkleur is toch echt blond! I love it.

 

Hieronder volgen de vragen:

 1. Hoe komt het dat je bent begonnen met bloggen?
 2. Wat is je studie of beroep?
 3. Wat doe je het liefst naast het bloggen? (Hobby’s)
 4. Werken in Nederland of werken in het buitenland?
 5. Waar moet je heel hard om lachen?
 6. Wat is je favoriete vakantieland/stad?
 7. Verliefd/ Verloofd/ Getrouwd?
 8. Benoem een goede en een slechte eigenschap
 9. Wat zijn de punten in het leven waardoor je succes kan hebben?
 10. Wat zou je een ander (beginnende) blogger adviseren?
 11. Wat is jouw lievelings quote?

(P.S. Het kan zijn dat je wat langer een blogger bent of eerder bent genomineerd, maar graag wil ik je beter leren kennen.) Vergeet de spelregels niet te bekijken voordat je begint.

rdf

3 gedachtes over “LIEBSTER AWARD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s