GIRLSSTUFF

Afgelopen week ben ik gaan wandelen met m’n lieve zoontje. Van wandelen in het park zijn we geëindigd in de stad. Dat was dus totaal niet de bedoeling, omdat ik van mezelf weet, dat ik niet in de stad kan lopen zonder iets te kopen. Normaal gesproken krijg ik na mijn aankoop altijd een beetje spijt, omdat ik of stomme spulletjes heb gekocht of omdat ik die spullen al had.  Ik moet zeggen dat ik dit keer erg tevreden ben met wat ik gekocht heb. Kijk mee…

 

 

Op de foto hierboven heb ik een simpel kettinkje en hele leuke oorbellen aan van de ‘Primark’. Ik werd eigenlijk meteen verliefd op deze oorbellen, omdat de achterkant van de oorbel zo apart is. De achterkant is groter dan de voorkant en het is net alsof je twee oorbellen aan hebt één voor en één achter. De ketting heb ik gekocht, omdat het juist lekker simpel is. Het matchen van iets wat een beetje druk is met iets wat weer simpel is, vind ik altijd mooi staan!

FullSizeRender (4)

Na schooltijd moest ik op de tram wachten, maar de mens is tegenwoordig zo ongeduldig. Ik vond 7 minuten wachten een mooi moment om snel de ‘AKO’ binnen te lopen voor een goed boek. Mijn ogen vielen meteen op het boek van Rosamund Lupton. Het boek gaat over een zus die haar vermiste zusje terug wilt vinden. De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen het erbij neer dat ze ‘Tess’ verloren hebben, maar ‘Beactrice’ kan dat niet…

Wat ik verder nog heb gekocht is een hele leuke ketting van de ‘Primark’ helaas is het niet zo goed te zien, maar ik zal snel nog een foto maken waar ik de ketting draag, zodat je het beter kunt zien. In de ‘H&M’ heb ik twee leuke shirtjes gekocht voor m’n dagelijkse kledingstijl, dus niet voor een speciale gelegenheid. Het zijn hele simpele shirtjes, maar ik ben er wel erg gek op. Verder heb ik in de ‘Etos’ deze twee lip balm gekocht één van het merk ‘Purol’ en de ander van het merk ‘Blistex’. Purol heb ik aangeschaft, omdat het simpelweg erg goed is voor droge lippen, daar heb ik deze laatste maand erg last van gehad vanwege de kou. De lip balm van Blistex heb ik erbij genomen, omdat het een 1+1 aanbieding was. Deze lip balm ziet er niet alleen leuk uit, maar het smaakt ook erg lekker. Letterlijk MANGO!

Heb jij ook weleens zulke impulsieve aankoopgedrag? Wat koop je dan meestal?

rdf

11 gedachtes over “GIRLSSTUFF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s