PINK IT IS

Hoii allemaal!

Het is weer tijd voor een review… Vandaag heb ik de roze nagellak van het merk Essence gekocht of te wel ’13 Forgive Me’. Deze nagellak geeft je nagels een gel-finish en je hebt hier helemaal geen lamp voor nodig! Geweldig dus. Op de foto hierboven zie je mijn nagels zonder lak en op de foto hieronder heb ik mijn nagels gelakt met de nagellak.

Zoals je op de foto kunt zien, zijn mijn nagels erg glanzend. Ik heb met opzet gekozen voor een glanzende lak, omdat ik dat mooier vind staan bij dit roze kleurtje. Als je wilt dat de gel nagellak langer blijft zitten, zou je vóór het lakken eerst de ‘Gel nail polish base coat’ aan kunnen brengen. Zelf heb ik het niet gedaan, omdat ik over twee dagen een donkergroene matte nagellak wil gaan aanbrengen.

Het is belangrijk dat je niks te doen hebt op het moment dat je jouw nagels wilt gaan lakken, omdat alles goed moet drogen. Ik ben zelf namelijk een beetje ongeduldig soms. Op het moment dat mijn nagels gelakt zijn, heb ik opeens veel dingen te doen. (Ik zoek eigenlijk dingen om te doen! Haha heel gek is dat.)

Essence heeft meer dan 30 verschillende gel nagellak, om verliefd op te worden! De nagellak is makkelijk te verwijderen, gewoon met de gewone nagellakremover.

Wat vind jij van deze nagellak en de kleur? Of is er een ander product van dit merk dat jij mij zou aanraden? Let me know!

rdf

 

 

 

11 gedachtes over “PINK IT IS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s