MAC SATIN LIPSTICK

De laatste tijd zie ik bijna overal de donkere kleur lipstick! De donkere matte kleur is weer helemaal in. En niet te vergeten de potlood waar je perfecte lijnen mee kunt tekenen vóór dat je de lipstick aanbrengt. Ik moet zeggen dat ik best lang heb getwijfeld of ik het wel moest kopen, omdat ik eigenlijk nooit een donkere kleur op mijn lippen heb. Maar hey YOLO… Ik heb besloten om mee te doen aan deze beauty trend. De MAC lipstick die ik heb aangeschaft is de ‘Satin Media’. Lees en kijk mee…

 


De lipstick ziet er veel donkerder uit dan wanneer je het aanbrengt. Zodra ik het op had, vond ik het er erg mooi uitzien. Het is wel erg wennen! Ik zou het niet dagelijks op willen, maar voor een leuk dagje uit zou ik het wel zeker dragen.

P.S. Wat vind jij ervan?

 

rdf

27 gedachtes over “MAC SATIN LIPSTICK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s