A WOMAN CAN NEVER HAVE ENOUGH SHOES

Samen met mijn man liep ik de ‘JD Sports’ winkel binnen, omdat hij nieuwe sneakers wilde hebben. Hij wist meteen wat hij wilde.. de witte Nike Air Hurache. Ik vind ze ook erg stoer, maar om er zelf een te hebben, vind ik niet nodig. Ooit heb ik ze gepast in Maastricht en ze stonden zo mooi, maar wat kreeg ik ze moeilijk aan zeg. Niet leuk!

Mijn man paste de sneakers en helaas, het was te groot en ze hadden geen kleinere maat meer. Ondertussen dat hij aan het passen was, keek ik rond. En uiteindelijk hebben we geen schoenen voor me man gekocht, maar voor mij! Geweldig. De Nike SB. Het lijkt erg op het model van Vans. Kijk mee…


  

Ze waren maar 45,- euro! En ze lopen erg lekker! Ben er helemaal blij mee.

Met wat zou je deze sneakers dragen? En welke kleuren?

5 gedachtes over “A WOMAN CAN NEVER HAVE ENOUGH SHOES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s