CANTU

Eindelijk zijn de tentamens achter de rug! Wat gaat de tijd snel zeg… het is alweer een maand geleden dat ik een artikel heb geschreven. Ik moet zeggen dat ik het heb gemist! So I’m back.

14469394

Vandaag wil ik graag één van mijn nieuwe favoriete producten delen. ‘Cantu Shea Butter‘. Eén ding dat alle curly hair meiden wel herkennen is, dat je nooit uitgekeken bent naar producten voor je haar. Je wilt continue nieuwe producten uitproberen. Het product dat ik dit keer heb uitgeprobeerd is, Cantu. Cantu is een curling cream dat licht naar cocos ruikt. Cantu bevat o.a. geen sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën en nog een aantal andere schadelijke producten. Dit product is momenteel mijn favoriet, omdat het mijn krullen mooier maakt en het ruikt erg lekker.

Zelf houd ik niet zo van build up, daarom gebruik ik alleen de curling cream. Op de verpakking staat dat je een Twist & Lock Gel kan gebruiken voor zachte krullen en zodat je krullen lang in model blijven. Het klinkt wel aantrekkelijk, maar voorlopig houd ik het alleen bij de curling cream.

Zie hieronder het resultaat:

IMG_1986 [24528]

 

rdf

 

Een gedachte over “CANTU

  1. margiemoves zegt:

    hahaha wat grappig. Ik gebruik alle producten van Cantu en ik heb geen last van build-up. Dus je zou veilig alle producten van Cantu kunnen gebruiken hoor 😉 xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s