PROPEDEUSE BINNEN!

Nog steeds hoor ik de stemmen in m’n hoofd. “Stop maar met school”, “Ga er een jaar tussenuit” en nog veel meer. Er was geen ander advies dat ik van docenten op school kreeg, nadat ik ze aansprak dat ik zwanger was. Mijn vraag was telkens “Hoe kan ik een goede planning maken, zodat ik alsnog kan blijven studeren?”. Antwoord die ik op die vraag kreeg wilde ik niet horen. Ik wilde juist doorstuderen en verder gaan. Daarom ben ik op eigen houtje m’n gang gegaan. En heb ik mijn ‘P’ behaald.

image

Mijn motto is dus laat je nooit vertellen wat je wel en niet kunt! Zolang je in jezelf gelooft komt alles wel goed.

XOXO

5 gedachtes over “PROPEDEUSE BINNEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s