EFFE GEZOND DOEN

Afgelopen week heb ik een filmpje bekeken van Tros Radar via Youtube. Het filmpje ging over E-nummers dat in eten en drinken zit. Eerlijk gezegd heb ik E-nummers nooit belangrijk gevonden, omdat ik de toegevoegde waarde niet kende. Nu ik veel wijzer ben geworden en veel meer kennis heb over E-nummers schrik ik me rot! Sinds ik bewust ben geworden, heb ik mijn voedingspatroon ietsjes aangepast. Om te beginnen wil ik de Infuser bottle aan jullie introduceren (mocht je het nog niet kennen.)

De infuser bottle is een fles met een filter waar je fruit, kruiden en groente in kunt stoppen. Dit zorgt voor vitaminen in je water en een lekker smaakje aan je water. Ideaal dus!

Mijn doel is om frisdrank en slechte zoete sapjes te laten staan en daar in de plaats zelf mijn vitaminewater maak met de infuser. Ook let ik nu meer op wat ik eet… in mijn volgende blog zal ik hier verder op ingaan.

Je kunt allerlei soorten recepten online vinden om je water een lekker smaakje te geven vol vitaminen. Prijs voor zo’n fles is vanaf 7 euro.

XOXO

11 gedachtes over “EFFE GEZOND DOEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s