AAN DE SLAG MET GEZONDER ETEN

Hii,

Zoals je in mijn vorige blog heb gelezen, let ik nu meer op wat ik eet en drink. Ik wil een gezond eetpatroon creëren voor mezelf en dus geen dieet. In dit artikel zet ik alle eet- en drinkwaren op een rijtje dat ik aangeschaft heb en afgeschaft heb…

Afgeschafte eet- en drinkwaren:

Coca Cola Life, Origineel, Zero en Light laat ik staan. Vooral, omdat frisdrank slecht is en Cola zit bomvol suikers en cafeïne (ook al is het light).

Mayonaise vind ik erg lekker, ik eet het met brood, frietjes, salade bijna met alles! Het moest dus echt uit mijn eet patroon. Mayonaise is een caloriebom. Mayonaise kun je wel zelf maken dus ik denk dat ik dat maar is ga proberen.

Patat is ook echt een van mijn verslavingen. Helaas kan ik hier echt niet mee stoppen, maar ik ben wel minder patat gaan eten. Voorheen at ik het wel 2 tot 3 keer per week. Nu probeer ik het tot 1 keer per week te houden.

 

Eet- en drinkwaren aangeschaft:

 

Yoghurt en Granola Havervlokken is nu het ontbijt waar ik naar uitkijk. Ik ben iemand die nooit ontbijt. Niet omdat ik geen tijd heb, maar omdat ik meestal geen trek heb ’s morgens.

Wit brood en croissantjes heb ik vervangen door heerlijk volkoren brood met een plakje zalm en avocado of een lekker omeletje met ui en paprika. Het kan allemaal! En het is super lekker.

En tot slot heeel veeel water drinken! In mijn vorige blog heb ik een stukje geschreven over de ‘Infuser bottle’. De waterfles die ik nu overal meeneem. Lees m’n vorige blog voor meer informatie over de fles.

rdf

5 gedachtes over “AAN DE SLAG MET GEZONDER ETEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s