Alsof ik zelf jarig word

Hoi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden. Wat had ik het druk! Alles kwam tegelijkertijd… mijn propedeuse uitreiking, een nieuwe stageplek en een nieuwe woning. En niet te vergeten de verjaardag van mijn binkie die morgen 1 jaar wordt.

Het bepalen van het interieur en de benodigde spullen voor m’n woning kopen is geen eitje. Ik wil zoveel leuke dingen en ik heb zoveel ideeën voor mijn huisje. Gelukkig weet ik precies wat ik wil en dat maakt het een stuk gemakkelijker. Verder heb ik veel tijd gestoken in het organiseren en regelen van mijn zoontje zijn eerste verjaardag. Wat tevens wel erg leuk is! Het voelt alsof ik zelf jarig word. We vieren zijn verjaardag in Monkey Town met vrienden en familie. Vanmiddag hebben we een cake smash fotoshoot gedaan. Het resultaat is geweldig! 

Verder ben ik vandaag nog even gaan shoppen. Ik had nog geen leuke outfit voor mijn zoontje, maar ik heb hele leuke spullen gekocht. 

Foto’s van mijn outfit en het feestje plaats ik aanstaande zondag op mijn blog.

Veel liefs,

Roseanne 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s