Nu weet ik het zeker

Hi lieve meiden,

Dit keer heb ik toch echt het record verbroken! Mijn laatste post is in september 2016 geweest en dat is erg lang geleden. Ik wist even niet meer welke richting ik op wilde met mijn blog. Ik heb dus een tijdje niets geschreven en heb daarom kunnen nadenken, nu weet ik precies welke kant ik op wil. Vanaf vandaag plaats ik wekelijks één blog over diverse zaken en onderwerpen. Ik wil vooral schrijven over lifestyle, moeder zijn, kinderen, beauty, fashion, etc. Gewoon lekker mezelf zijn is voor mij vooral belangrijk. Er zijn talloze bloggers, maar de een is de ander niet toch? 🙂

Op dit moment ben ik op stage. Ik loop stage bij de Bibliotheek op de afdeling Marketing&Evenementen. Ja, de Bibliotheek! En het is er ontzettend leuk. Afgelopen vrijdag heb ik op het bevrijdingsfestival gestaan met de team. Wat een gave belevenis!

Verder wil ik graag weten of jullie tips en ideeën hebben voor deze ‘beginner blogger’. Bovendien heb ik vandaag het boek ‘On Top’ van Anna Nooshin geleend bij de bieb. Wellicht staan er leuke tips in die nuttig kunnen zijn voor mijn blog. Ken jij misschien een ander boek, laat het me dan weten door een reactie te plaatsen. Alvast bedankt!

PS. deze week plaats ik twee blogs! 🙂 & heb ik weer Instagram aangemaakt: roseanne.francisco is mijn accountnaam. Follow me = Follow back.

rdf

10 gedachtes over “Nu weet ik het zeker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s