Mom is WOW ondersteboven

Hi honey’s,

Het is vandaag M-O-E-D-E-R-D-A-G!

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe vandaag… en ik kom mijn belofte na! In mijn vorige blog heb ik met jullie gedeeld dat ik deze week twee blogs zou plaatsen. Dit is dus mijn tweede blog voor deze week, hoerááá!

Afgelopen woensdag ben ik in mijn lunchpauze de stad in gegaan om een een leuk cadeautje te scoren voor mijn Queen, mijn mama. In deze blog laat ik jullie mijn outfit of the day zien, wat voor leuks ik heb gekocht en deel ik foto’s met jullie van wat we hebben gedaan.

My outfit: 


Wat we hebben gedaan:


Mijn favo! Linzensoep van Cadir een turks restaurantje in Den Haag.

Wat ik heb gekocht voor mama:


Wat ik heb gekregen:

Toen ik zwanger was van Ammar heb ik een gipsbuik gemaakt met de bedoeling dat ik het ging versieren. Daar heb ik nooit tijd voor gekregen. Op Moederdag ben ik verrast door mijn moeder en mijn tante, omdat ze zo lief zijn geweest om mijn gipsbuik voor me te versieren. Daar ben ik super blij mee!

Wat heb jij voor leuks gedaan of gekregen?

xxx Roseanne Francisco

2 gedachtes over “Mom is WOW ondersteboven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s