OMG 100+ volgers & WINACTIE

Hoi Honey’s,

Hoe gaaf is dit! Ik kreeg een berichtje van WordPress dat ik 100+ volgers heb en daar ben ik ontzettend blij mee. Het klinkt erg cliché, maar ik had het oprecht niet verwacht. Ik blog al een tijdje met veel plezier. Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen, weten jullie dat ik er een tijdje tussenuit ben gegaan, omdat ik niet zo goed wist wat ik met mijn blog wilde. Het bloggen begon allemaal door mijn studie. Ik volg de opleiding Communicatie aan de Haagse Hogeschool en het is van belang om de taal goed te beheersen. En daarom dacht ik na over hoe ik op een leuke manier mezelf kan leren schrijven… En toen ontstond het idee bloggen.

Maar om een lang verhaal kort te maken, wil ik mijn lezers, volgers enorm bedanken! Verder zijn vragen, tips en ideeën altijd welkom. 

Omdat ik vandaag met de goede been uit bed ben gestapt wil ik graag een #winactie organiseren om mijn volgers te bedanken.

Wat geef ik weg?

winactie

 1. Vogue Girl|| Parfum Douche
 2. (NEW) Vogue Care Moisturise
 3. Blistex || Happy lips

Wat kun jij ervoor doen?

 1. Like mijn BLOG (als je dat nog niet hebt gedaan)
 2. Volg mij op Instagram
 3. Plaats een reactie waarom jij de prijs zou moeten winnen.

WINNAAR WORDT VRIJDAG 26 MEI BEKEND GEMAAKT!

SUCCES!!!

rdf

16 gedachtes over “OMG 100+ volgers & WINACTIE

 1. Roseanne Francisco zegt:

  Hoi Honey’s, zoals jullie weten maak ik vandaag de winnaar bekend! Lieslhouben en Linda Meester jullie hadden beide hele leuke comments gegevens waardoor ik niet kon kiezen. Mey behulp van naamloten heb ik een winnaar! De winnaar is Linda Meester, GEFELICITEERD! Kun je even contact met mij opnemen voor je adresgegevens? Xxx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s