KIKO MILANO PRODUCT REVIEW

Hoi Honey’s,

Afgelopen weekend ben ik spontaan de KIKO Milano shop binnen gelopen voor een mascara. Ik ben geen mascara fan, omdat ik het best vervelend vind om de mascara weer weg te halen. Bij het verwijderen van mijn mascara komen er altijd wel 2 of meer wimpertjes los. Waarschijnlijk doe ik iets goed fout! Dus als jullie tips hebben hoe ik mascara verwijder op een goede manier lees ik dat graag terug in de reacties.

Zo nu we dat hebben gehad deel ik graag mijn review met jullie:)

Naast een mascara heb ik ook een hele mooie oogschaduw gekocht. Zie hieronder:

kiko 1

De mascara is speciaal bestemd voor mensen met korte wimpers. Ik heb bijna geen wimpers dus toen ik het borsteltje van de mascara zag dacht ik meteen nou dat gaat niet werken, maar ik kreeg toen juist het advies om voor een dunne en kleine borstel te gaan. Volgens de make-up artist schijnt een dunne borstel goed te werken voor korte wimpers. Tot mijn verbazing werkt het echt heel goed. Ik dacht altijd dat ik juist een groot borstel nodig had, omdat ik kleine wimpers heb.

Dus als jij ook korte wimpers heb dan raad ik deze mascara zeker aan en het kost nog geen tientje! Wat ik wel minder vind is het verwijderen van de mascara. Aan de ene kant is het goed als je een lange dag heb, maar aan de andere kant is het lastig weg te halen. Waarschijnlijk komt dat, doordat ik niet weet hoe ik het gemakkelijk kan verwijderen.

kiko2

De oogschaduw (wet&dry) oogt een andere kleur op de foto, maar de kleur is veel lichter. Ik gebruik de oogschaduw voor in mijn ooghoeken voor een fris en licht effect. De kleur wordt onmiddelijk afgegeven met een parelmoerglans. Ik ben zeer tevreden over de oogschaduw. Het is in meerdere verschillende kleuren verkrijg baar. Het kostte volgens mijn nog geen 5 euro.

Spontane en impulsieve inkopen zijn toch meestal mijn favoriete inkopen.

Hoop dat jullie wat aan mijn review hebben… mocht je toch nog een voorbeeld willen zien van hoe de mascara en oogschaduw bij mij staan dan kan ik altijd nog een foto hiervan op mijn Instagram plaatsen. Laat het weten in een reactie.

xxx Roseanne

 

2 gedachtes over “KIKO MILANO PRODUCT REVIEW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s