EID UL FiTR – SUIKERFEEST 2017

Hoi Honey’s,

Afgelopen zondag was het Suikerfeest! Dit moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Op deze dag willen we er allemaal uiteraard mooi uitzien… Daarom ben ik lekker gaan shoppen voor mooie kleding. Mijn hele outfit heb ik van #stradivarius! I LOVE THIS SHOP SO MUCHHH 🙂 Verder ben ik voor mijn zoontje Ammar ook helemaal los gegaan wat betreft de cadeautjes. Ik heb vooral speelgoed gekocht die goed zijn voor zijn ontwikkeling en hij vond ze stuk voor stuk leuk.

Mijn man, zoontje en ik zijn zondag vroeg naar de moskee gegaan voor het gebed en daarna zijn we thuis uitgebreid gaan ontbijten (na een maand vasten).  Verder zijn we bij mijn broertje en schoonzusje thuis wezen eten voor het ‘Eid Dinner. Het was onwijs gezellig en we hebben enorm veel lekkere hapjes en gerechten gegeten.

Bekijk hieronder de foto’s:

screenshot_20170626-081529.png

20170625_075804

20170625_103513

8 gedachtes over “EID UL FiTR – SUIKERFEEST 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s