WE GAAN NAAR… & VLOGGEN???

Hoi Honey’s,

Begin dit jaar ben ik naar Curaçao geweest samen met mijn gezin. Dat is alweer bijna een half jaar geleden dus het is weer tijd voor een familietrip!

We gaan een weekendje naar attractiepark #slagharen !!! Toen ik klein was ben ik er een paar keer geweest en ik weet nog precies hoe ik me daar voelde! Sommige mensen vinden het niks, maar ik vind Slagharen super leuk. Je kunt er van alles doen wat dus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Attractiepark-Slagharen-Main-Street

Het was eigenlijk niet de bedoeling om dit jaar nog iets ‘groots’ te doen aangezien we al hoop wat centjes hebben uitgegeven aan onze nieuwe woning en de vakantie naar Curaçao. Toen mijn tante met het idee kwam was ik meteen verkocht! Dus we gaan naar SLAGHAREN YESS! Ik kijk er zo naar uit, omdat het dan extra feest is voor ons door het zomercarnaval #MardiGras. Dat lijkt me erg leuk voor mijn zoontje om al die kleuren en mensen te zien. Naar attractiepark Slagharen gaan is een stap zetten in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur.

 

They-have-the-best-pony-s-it-s-great-screenshot-Zondag-met-Lubach

Maar nu wil ik dit moment eigenlijk vastleggen… ik dacht eraan om een leuke #vlog video te maken van mijn weekendje in Slagharen. Wat denken jullie zal ik een vlog maken van deze trip? Let me know en zo ja, welke camera is het beste om te gebruiken voor een vlog video?

xxx

ROSEANNE FRANCISCO

 

 

7 gedachtes over “WE GAAN NAAR… & VLOGGEN???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s