JONGE MAMA’S

Hoi Honey’s,

Het artikel waar ik al zolang over wilde schrijven komt nu eindelijk aan de orde. Eerder in mijn blog heb ik kort over mijn rol als mama geschreven. Ik ben op mijn 24ste mama geworden van een prachtig, schattig boefje! Mijn zoontje Ammar.

Eén van de meest gestelde vragen die ik sinds dien krijg is “hoe doe je dat allemaal”???

Ik zal het even uitleggen…ik ben mama, student, huisvrouw en wifey of Mr. Handsome 🙂

En momenteel loop ik stage als projectleider bij de bieb. Dus ik houd me met verschillende taken en werkzaamheden bezig. We noemen het ook wel multitasken. En het is absoluut te doen zolang jij het zelf ook graag wil! Jong mama zijn is voor mij een keuze geweest want waarom wachten? De meeste mensen willen wachten tot ze er klaar voor zijn, maar trust me als je daarop gaat wachten kan ik je nu al vertellen dat je er nooit klaar voor zult zijn. Het moet maar op je af komen. Wij mensen hebben altijd doelen in het leven en deze houden nooit op. Heb je bijvoorbeeld je diploma behaald dan wil je sparen voor een woning en zo blijven de doelen steeds opstappelen. Daarom dacht ik waarom gewoon niet alles combineren?!

Ik geloof er sterk in dat je altijd kalm moet blijven en momenten voor jezelf moet nemen. Plannen is natuurlijk een prioriteit! Maar vooral veel plezier hebben in wat je doet dan komt alles wel goed.

XXX

ROSEANNE FRANCISCO

6 gedachtes over “JONGE MAMA’S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s