Holla at cha’ girl!

Hoi Honey’s,

Het is vandaag vrijdag 7-7-2017 wat een prachtige datum! Tevens is het ook de laatste dag dat ik op vrijdag werkzaam ben op kantoor. Vanaf de volgende week ga ik lekker thuiswerken op vrijdag.

Momenteel ben ik op kantoor werkzaam aan een projectplan voor een mega-event! Super spannend dus. Het lukt me gelukkig nog altijd om een gaatje te prikken in mijn agenda om een blog te schrijven. Na het afronden van al mijn werktaken, die ik gepland heb staan voor vandaag ga ik met mijn beste vriendin naar Rotterdam. We gaan natuurlijk weer heerlijk shoppen en eten! Dat zijn mijn favoriete dingen om te doen met vriendinnen, maar ook alleen. We zijn ook samen naar de ‘ShoppingNight’ van Den Haag geweest met onze zoontjes, maar vandaag gaan we alleen met z’n tweetjes.

Waarschijnlijk zal ik dit keer niet veel spullen kopen, omdat ik het simpelweg niet nodig heb. Maar héy je weet hoe het gaat… wij vrouwen kunnen ook prima shoppen als we iets niet nodig hebben. We vinden altijd wel een reden om iets te kopen, die we eigenlijk niet nodig hebben.

PS. aanstaande maandag plaats ik mijn shoplog online.

Fijn weekend!

best-shopping-in-Bucharest

rdf

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s