SHOPPEN & KRULLEN

Hoi Honey’s,

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn beste vriendin naar het centrum van Rotterdam geweest. Er was onwijs veel korting! In elke winkel hing er een bord met ‘SALE’. Vanwege de chaos heb ik letterlijk niets kunnen kopen. Er lag in vrijwel elke winkel kleding op de grond en het was er zo een rommel, dat het erg lastig was om iets leuks te vinden.

Dat was dus geen succes helaas! We waren binnen no-time de stad uitgelopen. Daarna zijn we een happie gaan eten bij ‘Wok To Go’. I’m so in love! Het eten is super lekker, daar ga ik dus zeker vaker eten.

Als krullenbol zijnde ben ik ook naar Kruiskade geweest voor haarproducten en het was zeer geslaagd!

hairhair2

Mijn vriendin adviseerde om de lijn Shea Moisture te proberen, omdat het erg goed schijnt te zijn voor krullen en het bij haar ook goed werkt.

Alle Shea Moisture producten zijn parabenen-vrij, paraffine-vrij, formaldehyde-vrij, mineraalolie-vrij, petrolatum-vrij en worden niet op dieren getest. Dat klinkt voor mij meteen al als een top product.

Ik ben momenteel dit product aan het testen en ik ben nu al enorm tevreden! Mijn krullen zijn lekker zacht en pluizen niet (zie foto boven).

Verder ben ik een grote fan van de haarlijn ‘Olive Miracle’. Ik gebruik ‘Shea Moisture’ pas, dus ik kan nog niet zeggen welke ik beter vind. Ik test het deze maand uit en dan plaats ik weer een uitgebreide review.

rdf

2 gedachtes over “SHOPPEN & KRULLEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s