BIRTHDAY THEME

Hi honey’s,

Vandaag onthul ik de thema, die ik voor mijn zoontje zijn tweede verjaardag heb gekozen! Over iets langer dan een maand wordt mijn zoontje twee jaar. Time flies when you’re having fun!

Het plannen van partijen, evenementen, uitjes, vakanties etc. doe ik met enorm veel plezier. Nu is de tijd aangebroken dat ik eindelijk mag beginnen met het organiseren van mijn zoontje zijn feestje.

Vorig jaar heb ik met méér dan 80 mensen mijn zoontje zijn verjaardag gevierd. Dit jaar kies ik ervoor om er een ‘kids only’ party van te maken, zodat het een ECHT kinderfeestje wordt. De voorbereidingen zijn gestart ik heb al een programma opgezet voor de kids met leuke activiteiten en veel meer. Vorig jaar had ik niet zo zeer een thema vandaar dat ik dit jaar bewust voor een thema heb gekozen.

bday.png

De thema die ik heb gekozen is een CIRCUS thema:)!!

Mijn zoontje is gek op kleuren, dieren en figuren zoals clowns etc. dus ik weet zeker dat hij het erg leuk gaat vinden. Binnenkort plaats ik weer een update van de spulletjes, die ik voor het feestje heb gekocht.

Mocht je nog leuke ideeën hebben voor het feestje, dan hoor ik dat graag.

xxx Roseanne Francisco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s