Druk, Druk, Druk!

Hoi Honey’s,

In mijn laatste post over de birthday theme zei ik dat ik nog een update zou plaatsen van de spulletjes, die ik had gekocht voor het feestje. Ik had het zo druk met alles voor het feestje van mijn zoontje en voor een ander event, dat ik geen tijd heb gehad om foto’s te maken van alles wat ik had gekocht voor het feestje.

Afgelopen zondag was het dus eindelijk zo ver… de dag van mijn zoontje Ammar zijn tweede verjaardag en het feestje uiteraard. Ik keek er al heel lang naar uit dus mijn dag kon niet meer stuk. We hadden er allemaal onwijs veel zin in. Het was een geslaagd kids only party met veel lekkere snoepjes, hapjes, een toffe clown, een piñata en veel meer.

Verder heb ik zelf de aankleding verzorgt waar ik stiekem een beetje trots op ben… Hieronder zie je een foto van de aankleding van het feestje in de circus thema.

21765142_1722344954442420_1291951023428974606_n

 

 

4 gedachtes over “Druk, Druk, Druk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s