Bodyshop

Hoi Honey’s,

In één van mijn laatste posts op Instagram heb ik beloofd dat ik a.s. maandag een review zou plaatsen van de spulletjes, die ik bij de Bodyshop had gekocht en had gekregen. Ik was natuurlijk vergeten dat ik de masker ook nog moest testen. Helaas had daar niet eerder de tijd voor gehad, maar gelukkig is het nu wel gelukt.

Ik liep zoals gewoonlijk spontaan winkels in en uit waaronder de Bodyshop. Daar werd ik meteen door een lieve dame geholpen. Ik had eigenlijk niets nodig, maar als je eenmaal in de winkel staat dan weet je wel miljoenen redenen te bedenken waarom je wel iets nodig hebt. Dus ik besloot ter plekke dat ik een luchtje nodig had. Ik had eerder van de verschillende musk gehoord, die ze bij de Bodyshop hebben. Na een aantal geroken te hebben was ik meteen verkocht! De Black Musk bodymist moest ik hebben. Ik ben er enorm tevreden mee het ruikt erg lekker, verfrissend en het is niet sterk. Dus voor overdag is het een prima geurtje.

Processed with VSCO with  preset

Bij aankoop van de bodymist kreeg ik een sample van een masker. De Chinese Matcha Tea. Ik moet zeggen dat het enorm brandde op mijn huid bij het smeren dus dat vond ik eigenlijk niet zo fijn. Op de verpakking staat dat je het tussen 5-10 minuten op moet laten. Ik heb het 10 minuten erop gelaten, omdat het na een paar minuten niet meer op mijn gezicht brandde. Na het wassen ben ik wel erg tevreden geweest… mijn huid voelt nu zo zacht aan. Het testen was het dus wel waard, maar ik zal het niet in de toekomst kopen, omdat het niet anders is dan een masker die niet brand. Het kan ook zonder! Zie foto hieronder van de masker.

2017-10-04 06.24.48 1[515].jpg

xoxo

Roseanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s