PREGNANT AGAIN?!

Hi Honey’s,

De titel verklapt het al een beetje… ik ben in verwachting van mijn tweede zoontje hoeraayyy! Erg spannend allemaal, omdat ik de bevalling van mijn zoontje als de dag van gisteren nog kan herinneren en dat was geen pretje! Ondanks dat kijk ik er wel ontzettend naar uit. Nu ik voor de tweede keer zwanger ben, voel ik me meer ervaren. Ik herken alle signalen en maak me minder snel zorgen over wat me te wachten staat.

original_oh-baby-baby-shower-balloons

Oh Baby – Babyshower balloons

Opvallend is dat een aantal dingen totaal anders zijn dan bij de eerste zwangerschap. Zo heb ik bijvoorbeeld meer last van kwaaltjes en voel ik me minder fit. Daarbij groeit mijn buik ook veel sneller dan bij mijn eerste, maar wat maakt het ook uit! Uiteindelijk is dat het allemaal waard.

De meeste vragen zich af hoe ik mijn studie en moederschap combineer. Daar wil ik graag een ander keer op terug komen. Daar schrijf ik binnenkort een artikel over het studeren en moederschap.

rdf

4 gedachtes over “PREGNANT AGAIN?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s