Rose Jewellery

YES HONEY’S, het is een feit!

Voor zo ver ik me kan herinneren ben ik heel me leven ontzettend dol geweest op sieraden. Ik had er ook ontelbaar veel! Mijn liefde voor sieraden is altijd gebleven en daarom besloot ik voor mezelf wat te beginnen. Het ontwerpen en verkopen van sieraden/accessoires.

Velen van jullie hebben al een aantal sieraden uit de collectie op mijn Instagram en Snapchat voorbij zien gaan. Ik vind het ontzettend leuk, maar vooral ook heel spannend om te doen. Momenteel ben ik bezig met het uitzoeken van leuke ontwerpen/kleuren/vormen etc. van sieraden om zo mijn collectie uit te breiden. Mochten jullie leuke ideeën hebben dan wil ik dat graag weten.

Zie hieronder een aantal modellen die ik nu in mijn collectie heb:

blog sieraden

Wat vinden jullie ervan?

Verder ben ik druk bezig met het ombouwen van mijn blog naar een webshop, maar dat wil nog niet helemaal lukken, omdat ik niet precies weet hoe dat moet. Zodra mijn webshop er is dan deel is het heel graag met jullie.

PS. Binnenkort heb ik mijn eerste winactie via Instagram! Volg mij op Insta en maak kans op een leuke prijs!

xoxo
Roseanne

5 gedachtes over “Rose Jewellery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s