Samenwerken met Rose Jewellery?

Hi Honey’s,

Sommige van jullie hebben mijn webshop al gezien en ook al bestellingen gedaan. Super bedankt! Heb jij de webshop nog niet gezien? Klik hier en neem snel een kijkje op onze webshop.

Het is een drukke periode voor mij geweest, omdat ik aan de webshop heb gewerkt, hoogzwanger ben en nog studeer. Het leek mij een goed idee om mijn blog om te bouwen naar een webshop, maar achteraf ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan, omdat ik op deze manier nog lekker kan blijven schrijven. Ik heb mijn blog behouden en ik heb een nieuwe webshop geopend, waar ik super trots op ben. In mijn vorige post heb ik al kort verteld over mijn onderneming (Rose Jewellery). Lees hier de vorige blog.

1299336385572250.jpg

Rose Jewellery richt zich vooral op mooie goldplated en stainless steel trendy sieraden. Momenteel zijn we bezig om de collectie uit te breiden. We hebben een aantal kledingstukken al toegevoegd aan de collectie en we hebben een aantal toffe samenwerkingen gedaan. We zoeken momenteel nog mensen die met ons willen samenwerken.

Hoe werkt het?
1. Jij ontvangt van ons een pakketje met sieraden/ accessoires
2. Jij maakt dan leuke foto’s met onze sieraden/ accessoires en benoemt ons naam
3. Jij en wij delen de foto’s op onze eigen Instagram
4. Jij en Rose Jewellery krijgen hierdoor meer bekendheid en of volgers
Een win-win-situatie dus!

slide rose.png

Interesse?
Stuur ons dan een mailtje naar info@rosejewellery.nl of reageer in een comment.

xoxo
Roseanne

1.jpg

12 gedachtes over “Samenwerken met Rose Jewellery?

  1. Fabiën Vlems zegt:

    Lijkt me ontzettend leuk! (Vooral voor insta) op mijn blog zou ik ze kunnen verwerken in een girlboss of leisure artikel, ik doe meestal niet specifiek productreviews. Op mijn blog vind je in principe al mijn informatie! Liefs, Fabiën ☺️

    Liked by 1 persoon

  2. aboutsbstyle zegt:

    Wat een tof idee, mochten jullie mensen zoeken om samen te werken? Ik ben zeker bereid om naar de mogelijkheden te kijken met elkaar. Ik heb zowel mijn blog als Instagram waar ik misschien iets mee kan betekenen. Liefs soraya

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s